Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek lukasz wisniewski Jozef Laskowski (2267 niezalogowanych)
1 Post

(slawekcbr)
Wiking
Mathiasso007 masz racje. do niczego to nie prowadzi. po prostu koles mnie zagrzal ta wycieczka personalna pod moim adresem
a odnoszac sie do dalszej Twojej wypowiedzi to nigdy nie moglem zrozumiec dlaczego inne narodowosci stoja za soba murem a my opluwamy i lejemy sie na kazdym kroku. oczywiscie najczesciej miedzy soba mieszkalem kilka lat w Rzymie i latajac tam po baletach obserwowalem rosjan, albanczykow, ukraincow czy moldawian przy okazji roznych zadym...jezeli chodzi o jednosc to nigdy im nie dorownamy..ale to tak na marginesie..nie ma co, tacy juz jestesmy, wiekszosc dba tylko o siebie, ale prawie kazdy jest filozofem i ma cos do powiedzenia i powod do narzekania...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
no wlasnie, powody do narzekania to Polacy maja najwieksze, jak zawsze. Nigdy nic nie pasuje a czyjas krzywda albo szkoda cieszy najbardziej, chore nastawienie, wstyd mi czasem za Polakow i sam nim jestem Powodzenia kolego!
PS. no wlasnie co do innych narodowosci to jestesmy sto lat za murzynami w zwiazku z tym zeby sie wspierac ;/ Niestety!
Powodzenia w Norge! Nie ma co sobie glowy zaprzatac tam gosciem i gosciowa od "polaczkow" hehe...szkoda nerwow ) hehe..pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
w temacie zastanawia mnie jedno-litwin zeznal ze to polak zaczol a on sie bronil,jesli faktycznie tak bylo.....,teraz kondolencje i tak dalej,zastanawia mnie tylko jakie glosy byloby slychac gdyby to litwin zmarl......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
krzysiu > znów zaczynasz >> "zaczoł" ?

prosze cie! a juz witał sie z gąską.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
odwal sie maniek od mojej ortografii,mam dysortografie ,nie nauczyli mnie w szkole i nikt mnie juz nie nauczy,tak mam,jest mi z tym dobrze i mam to w dupie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nie rób z siebie sieroty i bądz dzielny!

takie błedy jak ty robisz, to da sie wyelimonowac w pare dni/tygodni....

tylko po łapach niech cie ta twoja leje wiecej, albo po łysince

PS: "Lubie cie chuju" wiec sie podciagnij kapke, bo wstydze sie za ciebie (troche).....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
spadaj,maniek jestem hetero wiec dla ciebie zmieniac sie nie bede,zona w pracy to i pilnowac sie nie musze.
pisz w temacie a nie czepiaj sie pirdol
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok